Skip to content

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med os, så er du velkommen til at kontakte et af vores bestyrelsesmedlemmer.

Jytte Tolstrup

Formand
Kontakt

Jeg er uddannet ergoterapeut i 1987og siden har jeg haft særlig interesse for ergoterapi og arbejdsmiljø. Den har jeg omsat som arbejdsmiljøkonsulent, underviser og projektleder.

Som arbejdsmiljøkonsulent har jeg arbejdet i offentlige og private virksomheder og en årrække indenfor social- og sundhedsområdet med fokus på forflytning. Siden underviste jeg ved social-og sundhedsuddannelsen og ergoterapeutuddannelsen bl.a. indenfor ergonomi, arbejdsmiljø m.v.

Nu arbejder jeg med at omsætte teoretisk viden til praktiske redskaber, som kan bistå arbejdsmiljøgrupper med at fremme godt arbejdsmiljø lokalt. Med min arbejdsmiljø-bagage håber jeg at bidrage til at udvikle et stærkt fagligt selskab.

Louise Jensen

Næstformand
Kontakt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Enim blandit volutpat maecenas volutpat blandit aliquam etiam erat velit. Ipsum a arcu cursus vitae congue mauris. Ultricies leo integer malesuada nunc vel risus commodo. Malesuada proin libero nunc consequat interdum varius sit amet mattis. Venenatis tellus in metus vulputate. Lectus mauris ultrices eros in cursus turpis massa. Cras adipiscing enim eu turpis egestas pretium aenean pharetra. Semper viverra nam libero justo laoreet sit amet cursus. Nulla at volutpat diam ut venenatis. Mollis nunc sed id semper risus in hendrerit. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut consequat semper. Sapien nec sagittis aliquam malesuada bibendum arcu vitae.

Anne-Mette Søndergaard

Kasserer
Kontakt

Jeg er uddannet i Næstved i 1992 – og via praktik i arbejdsmiljø blev det så mit ”kald”. Jeg har arbejdet i BST-systemet, mange år i Arbejdstilsynet og nu er jeg i det kommunale regi som arbejdsmiljøkonsulent i ”Sundhed og Omsorg” i Sorø.

Min ergo-faglighed har ligget i ”dvale”; Vi var ”terapeuter” bredt forstået i Arbejdstilsynet! Men nu er fagligheden ”vågnet op” igen: Når jeg indgår i tværfaglige opgaver og projekter med andre sundhedsfolk, så ser jeg hvor og hvordan vores faglige tankegang og tilgang til opgaverne gør en forskel. Vi kan noget med:

  • Analyse og nysgerrige ”ergo-tanker”
  • Arbejde for tværfaglige perspektiver
  • Vi skal øve os i at blive bedre til at tage en del af æren for gode arbejdsmiljø-processer og -løsninger!

Bettina Brix

Formidlingsansvarlig
Kontakt

Jeg arbejder som arbejdsmiljøkonsulent på 2. år i rådgivningsvirksomhed tilknyttet Kirkeministeriet, hvor jeg ud over at afholde ergonomikurser fx også faciliterer APV´er og forestår arbejdsmiljøgennemgange.

Det systematiske arbejdsmiljøarbejde, sammenhængen mellem psykisk og fysisk arbejdsmiljø og forebyggelse af nedslidning og ulykker har min interesse. Jeg har tidligere været tilsynsførende i Arbejdstilsynet, arbejdet på døgnområdet, som sagsbehandler og som arbejdsmiljøkonsulent i en kommune.

Mit fokus i Selskabet for ergoterapeuter i Arbejdsliv er styrkelse af netværk og faglighed, da ergoterapeuter indenfor arbejdsmiljø som regel begår sig i tværfaglige sammenhænge, hvorfor en stærk faglig profil er vigtig.

Back To Top