Ergo arbejdsliv 3cm
Ergoterapifagligt Selskab
for Ergoterapeuter i Arbejdsliv
Er du medlem af Ergoterapeutforeningen, så kan du melde dig ind i vores fagforum.

Læs mere om os

 

dansk selskab for fysioterapi
Dansk Selskab for Fysioterapi i Arbejdsliv
Er du medlem af Danske Fysioterapeuter, så kan du melde dig ind i vores fagforum.

Læs mere om os

ergonomiseminar 2021

 

Ergonomiseminar 2021 blev afholdt i november måned 2021 - lige før Conona bølgen begyndte at rulle igen.

Omkring 50 engagerede ergo-og fysioterapeuter fra hele landet, var med i arrangementet, hvis tema var "Arbejdskultur og adfærd": Vores arbejdspladser er i forandring og omstillingsparathed er en vigtig kompetence – men hvordan påvirker det arbejdsmiljøet? Der blev stillet skarpt på hvilken betydning arbejdspladsens kultur har, for at kunne håndtere de ændringer der sker og hvordan vi kan bruge viden om arbejdspladskulturen i vores arbejdsmiljøarbejde. Hvordan ændres vaner og adfærd både organisatorisk og på individniveau – og hvordan påvirker det arbejdsmiljøet?

Materiale fra seminaret
Ergonomiseminar 2021 bød blandt andet på oplæg, debat, workshops og paneldebat. På nedenstående link kan du hente noget af det inspirerende materiale, der udsprang af årets seminar.

Materiale fra Ergonomisemninar 2021 (Samlet i Google Drev)

Ergonomiseminar 2022
Datoen for det kommende Ergonomiseminar er allerede fastsat. Det bliver tirsdag den 10. maj. Temaet er ikke fastlagt, men vi vil tage udgangspunkt i de forslag som kom ind, da vi afholdt Eronomiseminar 2021. Så snart indhold og pris er på plads, vil vi offentliggøre det her på hjemmesiden.

Mere information om Ergonomiseminar 2022