Som medlem hos os, bliver du en del af et fagligt fællesskab med både erfaring og kompetencer, indenfor en lang række områder relateret til arbejdsmiljøområdet og beskæftigelsesindsatsen. Områder som er i positiv udvikling, og hvor vi sammen kan være med til at definere og styrke den fysioterapeutiske praksis.

Det går dine penge til
Gebyret for et medlemskab går blandt andet til udviklingen og afholdelsen af arrangementer og kurser, hvor ”arbejdsliv” står som et bredt, overordnet emne på dagsordenen, såvel som til arrangementer med et mere afgrænset fokus indenfor arbejdsmiljøområdet eller beskæftigelsesindsatsen. Foruden at præsentere relevant og ny viden, har disse også til formål, at muliggøre vidensdeling og erfaringsudveksling blandt vores medlemmer.

Indflydelse og rabat til medlemmer
Som medlem af selskabet, får du direkte besked når der afholdes arrangementer, ligesom du får rabat på tilmeldingsgebyret ved flere arrangementer. Du får ligeledes indflydelse på vores arbejde, ved at kunne viderebringe ønsker og forslag, direkte til bestyrelsen.

Mere information
Vil du høre mere om hvorfor du vil være det rette medlem for os, eller hvorfor vi vil være det rette selskab for dig, så er du velkommen til at kontakte os. Klik her

 

Indmeldelse

Hvis du allerede har bestemt dig for, at vi sammen kan styrke den fysioterapeutiske indsats på området, så kan du melde dig ind her.

Kun for fysioterapeuter
Vi kan kun optage fysioterapeuter der er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Kun 350,- kr. om året

Indmeldelse

GRATIS for studerende
Det er også muligt at melde sig ind som studerende. Og det er gratis!

GRATIS for studerende

Indmeldelse som studerende

Dansk Selskab for Fysioterapi i Arbejdsliv
Vi er et fagligt selskab, der stiller skarpt på forebyggelse af arbejdsfravær og arbejdsmarkedsrettet rehabilitering...